Ukkoverkot


Ukkoverkot on Suomalainen, vuonna 2014 perustettu, digitalisiin yhteysratkaisuihin- ja palveluihin keskittyvä, voimakkaasti kasvava operaattori. Yhtiö operoi omaa erityisesti teollisuuden ja viranomaisten käyttöön rakennettua 4G LTE mobiilidataverkkoa sekä useita paikallisia, nopeita yhteyksiä tarjoavia 4G LTE verkkoja omilla luvanvaraisilla 450 MHz:n ja 2.6 GHz:n LTE operaattoritaajuuksilla.

Ukkoverkot keskittyy yhteyksien ja niihin liittyvien lisäarvopalveluiden kehittämiseen, myyntiin, markkinointiin, toimittamiseen sekä operointiin vaativille asiakasryhmille käyttöön jossa yhteyksillä on asiakkaalle erityistä merkitystä.

Yhtiö keskittyy langattomien tietoliikennepalveluiden tuottamiseen erityisesti vaativille asiakkaille, kuten yrityksille, viranomaisille ja haja-asutusalueille sekä teollisen Internetin tarpeisiin. Yrityksen verkoissa ei välitetä puhe- eikä tekstiviestiliikennettä.

Ukkoverkkojen toiminta perustuu palvelujen tarjoamiseen erityisesti siellä, missä massaviestintäratkaisujen teho loppuu.

Meillä Ukkoverkoissa henkilökuntamme todellakin muodostaa yrityksen. Olemme ylivoimaisesti maailman tehokkain tiimi tuottamaan valtakunnallista verkkopalvelua. Meillä jokainen on asiantuntija ja asiakaspalvelija. Olemme aina kiinnostuneet kuulemaan uusista innokkaista ja innovatiivisista tiimityöskentelijöistä.

Alta löydät tällä hetkellä avoimena olevat työpaikkamme – ja vaikka sinun osaamisesi mukaista paikkaa ei juuri nyt olisikaan avoinna – aina kannattaa lähettää avoin hakemus!

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla: rekry@ukkoverkot.fi

Ukkoverkot on kotimainen dataoperaattori joka rakentaa nopeita paikallisia verkkoratkaisuja sinne missä niitä tarvitaan. Ratkaisemme asiakkaidemme yhteyshaasteet varmoilla, kustannustehokkailla ja paikallisten vaatimusten mukaan räätälöidyillä kokonaisuuksilla. Palvelumme perustuvat valtakunnallisesti sekä paikallisesti Ukkoverkkojen omiin 4G LTE -verkkoihin ja yhdessä alan johtavien toimijoiden kanssa rakennettuihin ratkaisuihin.

Tehtävä: Avoin hakemus
Hakuaika päättyy: 31.12.2018
Sijainti: Ruoholahti, Helsinki
Hakemukset: rekry@ukkoverkot.fi
Lisätietoja antaa: Antti Pellinen, 040 547 7044
Kuvaus: Olemme aina kiinnostuneet kuulemaan innostuneista, innovatiivisista ja asiakaspalveluhenkisistä osaajista.

Yritysjohtomme ja asiantuntijamme ovat aina median käytettävissä haastatteluja tai asiantuntijalausuntoja varten. Meiltä löytyy myös kuvitusta ja taustoittavaa materiaalia juttujen tueksi.

Ota yhteyttä: Kari Mokko 040 7513281, viestinta@ukkoverkot.fi

Hallitus


Avainhenkilöt


Ukkoverkot Oy


Itämerentori 2
00180 Helsinki
030 514210
myynti@ukkoverkot.fi

Ota meihin yhteyttä

ja siirry digitalisaation etulinjaan.