Ratkaisee vaikeimmatkin yhteyshaasteet.

Digitalisaatio on globaali megatrendi joka luo ennennäkemättömät mahdollisuudet kasvuun, liiketoiminnan tehostamiseen ja palveluiden kehittämiseen.

Tekoälyn, lisätyn todellisuuden, robotiikan ja teollisen internetin hyödyntäminen vaatii yhteyksiltä paljon. Tästä huolimatta suuri osa yrityksistä ja teollisuudesta käyttää samoja yhteyksiä kuin yksityiset. Kiihtyvällä tahdilla kasvava mobiilidatan käyttö kuormittaa yhteyksiä ja heikentää niiden toimintavarmuutta, samoin kuin ulkoiset häiriöt ja peiton katvealueet.

Ukkoverkot on Suomen ainoa operaattori jonka verkkoa ei käytetä julkiseen mobiililiikenteeseen vaan se on dedikoitu asiakkaidemme yhteyksien käyttöön. Tämän ansiosta verkko on vakaa ja sen saatavuus, peitto ja nopeus pysyvät luvatussa. Verkko ei ole myöskään herkkä ulkoisille, toimintaa heikentäville ilmiöille, vaan se on huomattavasti massaratkaisuja vakaampi.

Ukkoworks ratkaisut hyödyntävät tätä verkkoa ja vahvaa osaamistamme uuden sukupolven langattomiin ratkaisuihin erikoistuneena toimijana.

Ukkoworks tarjoaa yrityksille varmuutta, liikkuvuutta ja kustannustehokkuutta johon muut toimijat eivät pysty. Ukkoworks toimii siellä missä yrityksesikin.

Referenssit


Finavialle toteutettu Ukkoworks digital airport tukee yhtiön nykyistä ja tulevaa yhteystarvetta ja kasvustrategiaa. Verkkopalvelu ja sen varaan toteutettujen palvelujen suorituskyky kestää kriittisten toimintojen asettamat korkeat vaatimukset, joihin avoimet verkot eivät kykene.

Miten päädyitte Ukkoverkot liittymään?

Itse asiassa eräs konsultti tästä minulle vihjaisi ja pyysimme heidät sitten esittelyyn. Sitä kautta tuli tieto. Ukkoverkot vaikutti kiinnostavalta luotettavuuden sekä hyvän kattavuuden ja kuuluvuusalueen suhteen.

Miten tämä auttaa liiketoimintaanne? Onko tullut jotain konkreettisia parannuksia tämän jälkeen?

Olemme saaneet rakennettua luotettavia yhteyksiä kenttäkohteisiimme. Muilla operaattoreilla ne ovat aina enemmän tai vähemmän pätkineet. Nuo kenttäkohteet ovat meidän pääkäyttökohteemme ja myös päätarve. Niissä Ukkoverkot on toiminut.

Suosittelisitteko Ukkoverkkoja muille ja miksi?

Kyllä voin suositella – ja olen itse asiassa suositellutkin muutamille firmoille, kun ovat kysyneet toimivuudesta. Suosittelisin Ukkoverkkoja nimenomaan yhteyden luotettavuuden takia. Sellaista lyhyttä pätkimistä ei enää esiinny. Useimmilla operaattoreilla, joita olemme testanneet, sitä pätkimistä on ollut. Sellaisiin yhteyksiin, jotka eivät saa pätkiä, Ukkoverkot on hyvä vaihtoehto.

Atte Myllylä
Äänekosken Energia

Miten päädyitte Ukkoverkot liittymään?

Päädyimme testaamaan Ukkoverkkoja heidän partnerinsa suosittelun myötä. Testauksen jälkeen palvelu toiminut niin kuin on mainostettukin.

Miten tämä auttaa liiketoimintaanne? Onko tullut jotain konkreettisia parannuksia tämän jälkeen?

Ukkoverkot ovat täyttäneet vaatimuksemme palvelutasosta.

Suosittelisitteko Ukkoverkkoja muille ja miksi?

Kyllä, Ukkoverkkojen yhteys on toimiva ja hyvä ratkaisu. Ukkoverkoilla on hyvä palvelu ja he ovat hyvä yhteistyökumppani.

Sebastian Storholm
IT Infrastructure Manager
Oy Herrfors Ab

Liikkuvaan kalustoon

Junaverkko on luonnollisesti asiakkaillemme näkyvin ominaisuus, mutta myös lipunmyynti sekä monet muut toiminnot hyödyntävät verkkoa. Yhteistyömme Ukkoverkkojen kanssa mahdollistaa meille tärkeän toimimisen koko Suomen alueella – myös syrjäisemmillä rataosuuksilla.

Jukka-Pekka Suonikko
Tietohallintojohtaja
VR-Yhtymä Oy