Ukkoverkot


Vuonna 2014 perustettu Ukkoverkot tarjoaa räätälöityjä yhteyksiä maalla, merellä ja ilmassa teollisten ja turvallisuuskriittisten toimijoiden digitalisaation tueksi. Ukkoverkkojen asiakkaita ovat muun muassa Konecranes, Puolustusvoimat, Finavia, Rajavartiolaitos, VR ja Suomen Erillisverkot.

Ukkoverkoilla on käytössään suurinopeuksinen 2,6 GHz -taajuusalue sekä toimiluvat Suomen 450 MHz -taajuusalueelle.

Ukkoverkkojen käytössä oleva 2,6 GHz -taajuusalue mahdollistaa myös 5G-teknologian myötä käyttöön tulevien palvelujen tarjoamisen.

Ukkoverkkojen toiminta perustuu palvelujen tarjoamiseen erityisesti siellä, missä massaviestintäratkaisujen teho loppuu.

Meillä Ukkoverkoissa henkilökuntamme todellakin muodostaa yrityksen. Olemme ylivoimaisesti maailman tehokkain tiimi tuottamaan valtakunnallista verkkopalvelua. Meillä jokainen on asiantuntija ja asiakaspalvelija. Olemme aina kiinnostuneet kuulemaan uusista innokkaista ja innovatiivisista tiimityöskentelijöistä.

Alta löydät tällä hetkellä avoimena olevat työpaikkamme – ja vaikka sinun osaamisesi mukaista paikkaa ei juuri nyt olisikaan avoinna – aina kannattaa lähettää avoin hakemus!

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla: rekry@ukkoverkot.fi

Ukkoverkot on kotimainen operaattori, joka rakentaa nopeita paikallisia verkkoratkaisuja sinne missä niitä tarvitaan. Ratkaisemme asiakkaidemme yhteyshaasteet varmoilla, kustannustehokkailla ja paikallisten vaatimusten mukaan räätälöidyillä kokonaisuuksilla. Palvelumme perustuvat Ukkoverkkojen omaan 4G LTE verkkoon, viimeisimpään teknologiaan ja yhdessä alan johtavien toimijoiden kanssa rakennettuihin asiakasratkaisuihin.

Tehtävä: Avoin hakemus
Hakuaika päättyy: 31.12.2018
Sijainti: Ruoholahti, Helsinki
Hakemukset: rekry@ukkoverkot.fi
Lisätietoja saatte soittamalla p. 030514210
Kuvaus: Olemme aina kiinnostuneet kuulemaan innostuneista, innovatiivisista ja asiakaspalveluhenkisistä osaajista.

Yritysjohtomme ja asiantuntijamme ovat aina median käytettävissä haastatteluja tai asiantuntijalausuntoja varten. Meiltä löytyy myös kuvitusta ja taustoittavaa materiaalia juttujen tueksi.

Ota yhteyttä soittamalla numeroon 030 514 210 tai lähettämällä sähköpostia markkinointi@ukkoverkot.fi

Hallitus


Mikko UusitaloCEO – perustaja & omistaja

Koulutus: OTK, MBA Tausta: Lähes 20:n vuoden kv. kokemus IT ja teleliiketoiminnasta. Johtavissa tehtävissä myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehityksen sektoreilla Hewlett-Packard ja Alcatel-Lucent yhtiöissä

Bridget CosgraveHallituksen jäsen, sijoittaja

Koulutus: MBA, BA Tausta: Belgacom International Carrierin entinen toimitusjohtaja, European Commission Digital Transport & Logistics johtaja EVERY EUROPEAN DIGITAL yhtiön perustaja ja johtaja. Hallituksen jäsen SES & Euskaltel yhtiöissä

Kimmo KärkkäinenHallituksen jäsen – Bocap rahastojen edustaja

Koulutus: Ekonomi Tausta: CFO Fira yhtiöissä, aiemmin Affecto – CFO, Bocap – Partneri ja 6 vuotta Telian johtotehtävissä

Avainhenkilöt


Mikko UusitaloCEO – perustaja & omistaja

Koulutus: OTK, MBA Tausta: Lähes 20:n vuoden kv. kokemus IT ja teleliiketoiminnasta. Johtavissa tehtävissä myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehityksen sektoreilla Hewlett-Packard ja Alcatel-Lucent yhtiöissä.

Kari LehtinenChief Technology Officer – perustaja & omistaja

Koulutus: Diplomi-insinööri Tausta: Yli 20:n vuoden kokemus langattomiin yhteyksiin keskittyvissä teknologiayhtiöissä kotimaassa ja ulkomailla. Johtoryhmän jäsenenä mukana perustamassa ja operoimassa mobiilioperaattoria USA:ssa ja Intiassa.

Jouko TuppurainenVP, industry sector sales - omistaja

Koulutus: Insinööri, eMBA Tausta: Yli 15 vuoden kokemus B2B suurasiakkaiden myynti- ja myynnin johtotehtävissä Telia:lla ja Realialla.

Ville SyrjänenVP, public sector sales - omistaja

Koulutus: Diplomi-insinööri Tausta: Viimeiset viisi vuotta Technotree yhtiön Eurooppa-liiketoiminnan johtana. Tätä ennen 20 vuotta myynnin johdon ja muutosjohtamisen rooleissa Nokia Networksilla ja Jaakko Pöyryllä.

Mika HeikkinenCOO

Koulutus: Insinööri Tausta: Yli 20 vuoden kokemus tietoliikenneverkkoihin keskittyvissä teknologiayhtiöissä kotimaassa ja ulkomailla. Johtavissa tehtävissä mm. Ericssonilla, Tellabsilla ja asiantuntijatehtävissä Nokialla.

Antti PehkonenSales Manager, industry sector

Koulutus: Merkonomi Tausta: Yli 10 vuoden kokemus kuluttaja- ja yritysmyynnistä mm. DNA:lla ja LähiTapiolalla.

Betty VirkkunenMarketing Coordinator - omistaja

Koulutus: KTM Tausta: Digitaalisen markkinoinnin kokemus Veho Oy Ab:lta ja projektikoordinaattorin tausta Mercuri Urvalilta.

Ukkoverkot Oy


Itämerentori 2
00180 Helsinki
030 514210
myynti@ukkoverkot.fi

Ota meihin yhteyttä

ja siirry digitalisaation etulinjaan.