NOTTA SYSTEMS JATKAA HUUSELAN KUMPPANINA

Suomalaisen teknologia-alan kasvuyritys Notta Systems jatkaa kumppanuuttaan Ari Huuselan kanssa. Näyttävään Imoca60-veneeseen tulee Mailroom Assistant -palvelun tunnus. 

Lentokapteeni ja yksinpurjehtija Ari Huusela on asettanut tavoitteekseen osallistua yksin, pysähtymättä maapallon ympäri purjehdittavaan Vendée Globeen 2020. Sitä ennen Huuselan kalenterissa on neljä Atlantin ylitys kilpailua ja sekä veneen, että kipparin valmistelu näihin vaativiin purjehduksiin. Itämerelle ja Suomeen Huuselan yksinpurjehduksen kuninkuusluokkaa edustava, päät kääntävä IMOCA60 tulee toukokuussa.

“Olen iloinen, että pääsen jatkamaan yhteistyötä Mailroom Assistantin kanssa. On hienoa edustaa suomalaista teknologiaosaamista ja edistää sen liiketoimintatavoitteita meillä ja maailmalla. Sekä minun, että Mailroom Assistantin tekeminen ja tavoitteet ovat kehittyneet entisestään. Jaamme edelleen saman rohkeuden ja päättäväisyyden saada asioita seuraavalle tasolle”, sanoo Ari Huusela.

Seinäjokelainen Notta Systems on vahvojen teknologiainnovaatioiden kehittäjä. Se valmistaa, myy ja markkinoi mm. Mailroom Assistant® postin- ja materiaalin lajittelu- ja seurantajärjestelmiä. Yhtiön vahvoja markkina-alueita ovat Pohjoismaat, Keski- ja Itä-Eurooppa sekä Pohjois-Amerikka.

“Olemme päässeet hyvälle kasvu-uralle ja asiakkaamme ovat sekä kotimaisia, että kansainvälisiä.  Kumppanuudella haemme myynnille tukea eri sidosryhmissämme; nykyisissä sekä uusissa asiakkaissa ja Arin tarina vetoaa myös omaan henkilöstöömme”, sanoo Janne Eteläaho, Notta Systemsin toimitusjohtaja.

Huuselan seuraava Atlantin ylitys kilpailu on legendaarinen Route du Rhum Ranskasta Karibialle. Se starttaa 4.11.2018. Huuselasta tuli vuonna 2014 Pohjoismaiden ensimmäinen kisan maaliin purjehtinut kippari. Silloin veneenä oli 40-jalkainen Pogo40.

Tässä vaiheessa mukaan lähteneet muut kumppanit ovat: Ukkoverkot, Asianajotoimisto HPP ja Containerships.

Lisätiedot:

Notta Systems Oy Janne Eteläaho, janne.etelaaho(at)notta.fi

 

Notta Systems’ Mailroom Assistant® continues partnership with Ari Huusela.

Mailroom Assistant®perfects the usability and ergonomics of manual mail sorting. 

Mailroom Assistant® helps the postal personnel by changing the memory based operations to computer assisted. This way amount of errors is minimized and all operations are logged during the process. It enables full tracking of sending and receiving processes and helps in various support operations related to postal process easily and seamlessly. Read more