Digitalisaatio tulee tänään

Digitalisaatio ei ole asia mikä on tulossa joskus hamassa tulevaisuudessa. Päätökset kunnallisten palveluiden digitalisoimisesta tehdään nyt.

Yrityksissä palveluita ja konttoriverkostoja on sähköistetty jo pitkään, ajavana voimana tietenkin säästöt ja tehokkuus. Kunnissa ollaan nyt samassa tilanteessa – pitää linjata otetaanko digitalisoituva maailma mahdollisuutena vai uhkana.

Digitalisaatio tulee tänään -seminaari on Ukkoverkkojen ja Nokian järjestämä kuntajohdolle suunnattu maksuton tilaisuus.

 

Päivä ja aika: 3.10.2017, 15.00 – 17.30

Paikka: Nokia Oulu Rusko, Kaapelitie 4, Oulu

Lue lisää: ukkoverkot.fi/…/Digitalisaatio-tulee-tänään-Oulu.pdf

 

Päivä ja aika: 12.10.2017, 15.00 – 17.30

Paikka: Nokia Tampere, Hatanpään valtatie 30, Tampere

Lue lisää: ukkoverkot.fi/…/Digitalisaatio-tulee-tänään-Tampere.pdf

 

Iltapäivän aikana pääsemme kuulemaan ja keskustelemaan kiinteästä langattomasta tekniikasta, millä Ukkoverkot ja Nokia tuovat digitaaliset palvelut ja toimivat nettiyhteydet niin haja-asutusalueille kuin kyliin ja keskustoihinkin. Ei riitä, että 36%:lla kuntalaisista on toimivat yhteydet! Ilman kaikkien kuntalaisten ulottuvilla olevia toimivia ja kohtuuhintaisia tietoliikenneyhteyksiä on palveluiden sähköistäminen turhaa, eikä digitalisaation tarjoamia hyötyjä saavuteta.

 

Ohjelma

15.00 Kahvitarjoilu.

15.15 Tutustuminen verkottuneeseen tulevaisuuteen

  • Nokia: Fastmile ratkaisu,
  • Ukkoverkot: Digitalisaatio – ei vain vaikea sana,

17.00 Keskustelu

17.30 Tilaisuus päättyy

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 26.9. (Oulu) ja tiistaina 3.10. (Tampere) lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: betty.virkkunen@ukkoverkot.fi. Tilaisuudessa on paikkoja rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Toivotamme tervetulleeksi kuntajohdon, hallituksen ja valtuuston jäsenet sekä muut kunnan avainhenkilöt. Tilaisuus on maksuton. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.