Dataoperaattori Ukkoverkot laajentaa tarjontaa IPTV-palveluihin

TIEDOTE

Julkaisuvapaa 18.5.2017 klo 10 

Dataoperaattori Ukkoverkot on solminut yhteistyösopimuksen Maxivision Viihde IPTV-palvelujen jakamisesta Ukkoverkkojen asiakkaille. Maxivision Viihde -paketti on mahdollisuus saada käyttöön Ukkoverkkojen kiinteän langattoman Ukkonet-nettiliittymän kautta kaikkialla Suomessa. 

Maxivision Viihde-peruspalveluun kuuluu 18 maksutonta kanavaa, joista 16 on katsottavissa HD-kuvanlaadulla. Ukkoverkot ja nettiyhteyden kautta toimivien TV-palvelujen edelläkävijöihin kuuluva Maxivision haluavat varmistaa, että maksuttomassa jakelussa olevat televisiokanavat ovat jatkossakin tarjolla kaikille suomalaisille. 

”Suomessa maanpäällisen digitelevision jakelussa vain parilla kanavanipulla on lähes koko maan peitto. Parikymmentä prosenttia suomalaisista ei pääse katsomaan kaikkia vapaassa jakelussa olevia televisiokanavia. Ukkoverkkojen kiinteä langaton Ukkonet-yhteys tuo esimerkiksi haja-asutusalueiden kotien, maatilojen ja kesämökkien nettiyhteydet ja televisiopalvelun tämän päivän vaatimusten tasolle”, kertoo toimitusjohtaja Mikko Uusitalo. 

Maxisivion Viihde –palvelussa on tarjolla laaja elokuvakirjasto ja kätevät tallennusominaisuudet. Tallennettuja ohjelmia on mahdollista katsoa myös mobiililaitteen ruudulta. Pakettiin kuuluvan peruspalvelun ja tallennuspalvelun lisäksi käyttäjä voi ostaa katsottavakseen palvelua täydentäviä C More- ja Viasat- kanavapaketteja sekä muita kansainvälisiä televisiokanavia. 

”Suomalaisessa TV-markkinassa on meneillään isoja muutoksia. IPTV-palvelut ovat kuluttajille todellinen vaihtoehto kodin TV-alustaksi. Kumppanuus Ukkoverkkojen kanssa on Maxivisionille mahdollisuus tarjota asiakkaille laadukkaita ohjelmia alueilla, joilla he eivät antennijakelun kautta enää saa haluamaansa palvelua”, kertoo Maxivisionin toimitusjohtaja Tommi Blom. 

Ukkonet on dataoperaattori Ukkoverkkojen kehittämä kiinteä langaton nettiyhteys, joka tarjoaa lähes kuituverkkotasoisen yhteyden sinne, minne valokuitua ei koskaan ole taloudellista rakentaa. Ukkonet-yhteys toteutetaan kiinteästi ulos asennettavilla suuntaavilla reititinlaitteilla. Ukkonet -yhteydet eivät ruuhkaudu, vaan palvelevat tasaisesti ja luotettavasti. 

Ukkoverkot toteuttaa Ukkonet-palvelun yhteistyössä kuntien ja kaupunkien kanssa. Toimivat nettiyhteydet on mahdollista saada edullisesti kaikkialle Suomeen vain muutamassa viikossa. Maxivision on suomalainen IPTV-palveluoperaattori, joka tarjoaa laadukkaat TV-palvelut kaikkialle Suomeen netin välityksellä. 

 

Lisätiedot: Mikko Uusitalo, toimitusjohtaja, Ukkoverkot, p. 0404550480 ja Tommi Blom, toimitusjohtaja, Maxivision, p. 0505986509.