Tervetuloa Ukkoverkkojen Pyhärannan kyläiltaan!

Ukkoverkot ja Pyhärannan kunta suunnittelevat yhdessä kiinteän langattoman Ukkonet -nettipalvelun tuomista Pyhärannan kuntalaisten käyttöön. Tule kyläiltaan kuulemaan ja keskustelemaan, tarjolla kahvia ja pullaa.

Tiistaina 21.3.
Rohdaisten koulu 17.00 – 18.30
Reilan koulu 19.00 – 20.30

Keskiviikkona 22.3.
Ihoden koulu 17.30 – 19.00

Kiinteä langaton on kustannustehokkain tapa tuoda luotettavat ja vakaat yhteydet kaikkien saataville. Valokuituun verrattuna säästö kunnalle on miljoonia, minkä lisäksi kotitaloudet säästävät tuhansia euroja liittymismaksuissa. Vakaiden nettiyhteyksien avulla netti-tv, viihtyminen, pelaaminen, videoyhteydet ja etätyönteko on niin paikallisten kuin loma-asukkaiden ulottuvilla.

Tutustu tarkemmin: www.ukkoverkot.fi/ukkonet

 

Lisätietoja:
myynti@ukkoverkot.fi
www.ukkoverkot.fi/ukkonet